Dostupno odmah

Charlotte Tilbury Pillow Talk Super Black Push Up Lashes! maskara za volumen trepavica

Originalni naziv proizvoda:

Charlotte Tilbury Pillow Talk Super Black Push Up Lashes!

100% Originalan proizvod


Zapremina: 10ml

Brend: Charlotte Tilbury

Kategorija: Maskare


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 61


Cena: 4,990.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Pažnja Pillow Talkersi! Pripremite se da BUDETE ZADIVLJENI sa JOŠ VIŠE PILLOW TALK-a i DOŽIVITE EFEKAT -MOJE NAJBOLJE TREPAVICE-.
Nagrađivani, globalno omiljen fenomen Pillow Talk Charlotte Tilbury nastavlja se lansiranjem NOVE! PILLOW TALK PUSH UP! LASHES MASCARA.

Čudesna maskara koja trepavicama daje dugotrajan volumen, dužinu i bestežinski efekat podizanja u trajanju od 24 sata!

Karakteristike:
  • ​Polimer za podizanje trepavica - dobijen od ariša, stvara prirodni film za MAGIČNI EFEKAT LIFTINGA
  • Prirodni voskovi - Carnauba vosak - zvani Kraljica voskova - i mikrokristalni vosak daju volumen i teksturu formuli ZA ODLIČAN SLAVNI ZAVRŠETAK TREPAVICA
  • Sastojci za oblikovanje trepavica – stvaraju iluziju elastičnih, produženih, VOLUMINOZNIH I PODIGNUĆIH TREPAVICA
  • Biomimetic Lash Nourishing Keratin - ima super moćan HRANLJIV EFEKAT na pojedinačna vlakna dlake, čineći da trepavice izgledaju gušće.

Image
  • Saznaj više o Brendu Charlotte Tilbury

    Charlotte Tilbury, čuvena britanska kozmetičarka i šminkerka, rođena je 10. februara 1973. godine. Svoj brend Charlotte Tilbury Beauty osnovala je 2013. godine u robnoj kući Selfridges u Londonu, sa linijom proizvoda za negu kože i šminke. Charlotte Tilbury Beauty brend je doživeo brz uspeh, pošto je Tilberi već imala veliki broj pratilaca sa svom YouTube kanalu. U novembru 2015. glavna prodavnica Charlotte Tilbury Beauty kompanije otvorena je u londonskom Covent Garden-u. U junu 2020. godine Tilbury je ozvaničila svoje partnerstvo sa španskom modnom i parfemskom kompanijom Puig. Puig je stekao većinski udeo u kompaniji, a Charlotte Tilbury je zadržala značajan manjinski udeo i nastavila da bude njen predsednik i glavni kreativni direktor. Charlotte Tilbury proizvodi su luksuzni, veoma kvalitetni i laki za upotrebu.


Preporučujemo još iz sekcije Maskare

Maskare