Rare Beauty Positive Light Silky Touch hajlajter - Mesmerize

Originalni naziv proizvoda:

Rare Beauty Positive Light Silky Touch Highlighter - Mesmerize

100% Originalan proizvod


Zapremina: 2,8g

Brend: Rare Beauty

Kategorija: Rumenila


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 58


RASPRODATO

Inovativni Positive Light Silky Touch highlighter u prahu koji koži daje trenutni stakleni sjaj za lagan, prirodan sjaj koji traje.

Ultra stakleni sjaj tečnog highlightera u praktičnom obliku pudera.

Karakteristike:
Izgled: Trenutna vlažna, glatka, reflektirajuća koža - sve iz jednostavnog kompakta.

Osećaj: Zamislite preporođenu svilu kao puder. Neočekivano glatka, prozračna i neverovatno bestežinska, ova formula bez talka topi se na koži za najprirodniji sjaj. Neće se smestiti u fine linije niti će naglasiti teksturu kože.

Jedinstvena poluprovidna baza je prepuna ultra glatkih, prizmatičnih mikrosjajmera koji se sinhronizuju sa vašom kožom kako bi poboljšali niz tonova kože.

Formula otporna na prenos, otporna na mrlje, vodootporna čini da blistate celi dan.

Način upotrebe:
Četkicom nežno prevucite po puderu.
Koristite lagane poteze da nanesete na visoke tačke vašeg lica (tj. vrhove jagodica, kost obrva, most nosa, kupidonov luk).
Zapamtite, manje je više!

Positive Light Silki Touch Highlighter služi i kao senka za oči.
Nanesite na kapke za sjaj poput stakla.

Image
  • Saznaj više o Brendu Rare Beauty

    Rare Beauty je američka kozmetička kompanija koju je osnovala Selena Gomez 22. februara 2019. godine. Selena Gomez, američka pevačica, glumica i tinejdžerska ikona, rođena je 22. jula 1992. godine u gradu Grand Preri. Rare Beauty brend je isnpirisan trećim studijskim albumom Selene Gomez - Rare, a za cilj ima da sruši nerealne standarde savršenstva, promovisanjem mentalnog zdravlja i obrazovanja. Rare Beauty kompanija je lansirala svoje prve proizvode 3. septembra 2020. godine, isključivo preko svoje zvanične veb stranice i u prodavnicama Sephora-e, u Severnoj Americi. Kako je kompanija rasla, Rare Beauty je proširila svoja tržišta na Bliski istok, Evropu i jugoistočnu Aziju. Svi Rare Beauty proizvodi su veganski i visoko kvalitetni, a upakovani u materijale koji se mogu reciklirati  i štampani su mastilom na bazi vode.


Preporučujemo još iz sekcije Rumenila

Rumenila