Dostupno odmah

Sol de Janeiro Bum Bum Jet Set za negu kože

Originalni naziv proizvoda:

Sol de Janeiro Bum Bum Jet Set

100% Originalan proizvod


Zapremina: 90ml + 30ml + 50ml

Brend: Sol de Janeiro

Kategorija: Krema


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 28


Cena: 5,990.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Sol de Janeiro Bum Bum Jet Set
Uz Bum Bum Jet Set, Sol de Janeiro ispunjava san svih džetsetera o mekoj, zavodljivo mirisnoj koži, čak i kada putuju bez prestanka.
Tri zvezde za negu kože u pametnoj veličini za putovanja čine tim iz snova za mazanje koji obećava apsolutno jedinstvene trenutke nege bilo gde i bilo kada.

Sa svojom ultra-bogatom formulom, Brazilian 4 Play hidratantni gel za tuširanje omogućava lepoti da počne pod tušem - uključujući nebeski miris. Brazilian Bum Bum Cream je lepota mešavina hranljivog kupuacu putera, antioksidansa acai i hranljivog kokosovog ulja za neodoljivo meku kožu, a Brazilian Crush Bodi Fragrance Mist obavija kožu sunčanim mirisom Cheirose 62, sa notama pistaća u kombinaciji sa aroma slane karamele.

Set sadrži:
  • 50 mL Brazilian Bum Bum Cream
  • 90 mL Brazilian 4 Play Shower Cream-Gel
  • 30 mL Brazilian Crush Body Fragrance Mist

Image
  • Saznaj više o Brendu Sol de Janeiro

    Sol de Janeiro je nov, veoma popularan, kozmetički brend koji su osnovali Brazilka Camila Pierotti i Amerikanci Heela Yang and Marc Capra 2015. godine, a koje su povezali nlihova iskustva života u Brazilu i jedinstven pristup lepoti. Sol de Janeiro kozmetička kuća je inspirisana načinom kojim Brazilke samouvereno brinu o svom telu. Ovaj brend predstavlja toplinu sunca na goloj i blistavoj koži, radost talasa koji se razbijaju o nožne prste, slobodu noćnog plesanja i uzbuđenje zbog odlaska na plažu. Sol de Janeiro brend je nazvan po  „januarskom suncu“, kada sunce dostiže svoju najvišu tačku tokom brazilskih leta. Ovi proizvodi za negu tela i kose, kao i parfemi,  napravljeni su od najkvalitetnijih komponenti i svaka formula uključuje voće i organske biljke poeklom iz Brazila, dok je pakovanje svetlo i sunčano, sa nijansama žute, koralne i tirkizne boje, koje dočaravaju radost plaža Rija. Prvi proizvod Sol de Janeiro kompanije, Brazilian Bum Bum Cream, postala je Sephorina najprodavanija krema za negu kože, nekoliko meseci nakon lansiranja u Sjedinjenim Američkim Daržavama. The L’Occitane Group je kupila Sol de Janeiro kompaniju 2021. godine za 450 miliona dolara.


Preporučujemo još iz sekcije Krema

Krema