Dostupno odmah

Sol de Janeiro Cheirosa 40 Mist Bodi mist za telo i kosu

Originalni naziv proizvoda:

Sol de Janeiro Cheirosa 40 Mist

100% Originalan proizvod


Zapremina: 90ml

Brend: Sol de Janeiro

Kategorija: Body mist


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 26


Cena: 4,190.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Inspirisan 1840. godinom, kada je Rio bio domaćin prvog Carnaval Bala, Sol de Janeiro je kreirao Cheirosa 40, glamurozan miris koji odslikava uzbuđenje, sofisticiranost i ambijent ovih očaravajućih balova. On nas vodi na najpoželjnija mesta tokom karnevala i dočekuje svet žurki živom mešavinom joie de vivre, sjaja, elegancije i bujnosti.

Bogat i senzualan i zavodljivo delikatan, Cheirosa 40 Mist nudi jedinstveno čulno iskustvo: plemenite note mlevene šljive crnog ćilibara kombinovane su sa tamnim, slatkim creme de cassis na početku. Sveži cvetovi jasmina i brazilska orhideja otkrivaju veselo cvetno srce, koje je vešto zaokruženo notama mošusa i toplih drvenih nota vanile u osnovi - rajska gozba za čula koja otkriva blistavu lepotu i zavodljivost.

Image
  • Saznaj više o Brendu Sol de Janeiro

    Sol de Janeiro je nov, veoma popularan, kozmetički brend koji su osnovali Brazilka Camila Pierotti i Amerikanci Heela Yang and Marc Capra 2015. godine, a koje su povezali nlihova iskustva života u Brazilu i jedinstven pristup lepoti. Sol de Janeiro kozmetička kuća je inspirisana načinom kojim Brazilke samouvereno brinu o svom telu. Ovaj brend predstavlja toplinu sunca na goloj i blistavoj koži, radost talasa koji se razbijaju o nožne prste, slobodu noćnog plesanja i uzbuđenje zbog odlaska na plažu. Sol de Janeiro brend je nazvan po  „januarskom suncu“, kada sunce dostiže svoju najvišu tačku tokom brazilskih leta. Ovi proizvodi za negu tela i kose, kao i parfemi,  napravljeni su od najkvalitetnijih komponenti i svaka formula uključuje voće i organske biljke poeklom iz Brazila, dok je pakovanje svetlo i sunčano, sa nijansama žute, koralne i tirkizne boje, koje dočaravaju radost plaža Rija. Prvi proizvod Sol de Janeiro kompanije, Brazilian Bum Bum Cream, postala je Sephorina najprodavanija krema za negu kože, nekoliko meseci nakon lansiranja u Sjedinjenim Američkim Daržavama. The L’Occitane Group je kupila Sol de Janeiro kompaniju 2021. godine za 450 miliona dolara.


Preporučujemo još iz sekcije Body mist

Body mist