Dostupno odmah

Lancaster 365 Skin Repair Serum za obovu kože lica

Originalni naziv proizvoda:

Lancaster 365 Skin Repair Serum Youth Renewal

100% Originalan proizvod


Zapremina: 10ml

Brend: Lancaster

Kategorija: Serumi


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 10

Barkod: 3614220396187


Cena: 2,190.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Lancaster 365 Skin Repair Serum Iouth Reneval je multi-akcioni proizvod koji štiti, popravlja i obnavlja vašu kožu. Govorimo o laganom serumu koji je u stanju da zaštiti i obnovi ćelije kože i samim tim pruži ujednačeniji i sjajniji ten.

S jedne strane, zahvaljujući ekskluzivnom kompleksu antioksidansa u formuli, ovaj proizvod je u stanju da pruži zaštitu. U isto vreme, ima dejstvo oporavka, popravljajući svaku štetu uzrokovanu zagađenjem, stresom ili UV zracima. Konačno, prožet Lancaster jedinstvenim epigenetskim kompleksom, ovaj serum zapravo može produžiti pravilno funkcionisanje ćelija kože.

Redovnom upotrebom, Serum Iouth Reneval deluje na glatku, puniju i sjajniju kožu. Dakle, nakon svakog nanošenja, vaša koža će biti revitalizovana i zaštićena od spoljašnjih agresija. Serum Iouth Reneval kompanije Lancaster pripada liniji proizvoda brenda 365 Skin Repair.

Svakodnevno se koža bori sa ne samo ekološkim već i biološkim agresorima koji ubrzavaju prirodni proces starenja. Glavni fokus ovog asortimana je da zaštiti i popravi vašu kožu, pomažući joj da se nosi sa ovim štetnim elementima na dnevnoj bazi, tokom cele godine. U stvari, formule iz asortimana 365 Skin Repair štite vašu kožu od ovih stresora i povećavaju njenu sposobnost samoobnavljanja. Stoga će vaša koža biti u stanju da se suoči sa bilo kojim životnim stilom ili promenama životne sredine i i dalje izgleda obnovljeno, zaštićeno i blistavo.

Način upotrebe:

Koristite Lancaster 365 Skin Repair Serum Iouth Reneval ujutru i uveče pre hidratantne kreme. Nanesite tri kapi u ruke, a zatim nežno utapkajte po licu i vratu.

Napomena:
Tester pakovanje

Image
  • Saznaj više o Brendu Lancaster

    Lancaster je svetski poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih proizvoda za negu kože, krema za sunčanje, šminke i dezodoransa, a osnovana je 1946. godine u Monaku. Georges Wurz, industrijalac i pilot u Drugom svetskom ratu, završio je u Monaku nakon što je pobegao sa okupiranih teritorija 1940. godine. Tokom svog boravka na Azurnoj obali upoznao je hemičara specijalizovanog za kozmetiku, dr Eugene Frezzati-ja. Obojica  su bila zainteresovana da stvore kompaniju zasnovanu na luksuznim kozmetičkim proizvodima, što je bio  početak uspešne kompanije Lancaster. Naziv Lancaster potiče od aviona Avro Lancaster, bombardera kojim je Vurc leteo kao pilot u Drugom svetskom ratu. Lancaster kompanija je prva u svetu koja je iskoristila moć retinola protiv starenja u svom inovativnom asortimanu proizvoda za negu kože Suractif 1976. godine. 1993. godine. Lancaster brend je stvorio revolucionarni proizvod poznat kao Skin Therapy Vital Oxygen Supply koji koži isporučuje čisti kiseonik, a 2002. godine je nastojao da minimizira štetu od slobodnih radikala kroz RPF tehnologiju sunca, nazivajući sebe stručnjacima za zaštitu od sunca pošto su razvili najbebezbedniji način za dobijanje tamnog tena. Zahvaljujući stalnim tehnološkim poboljšanjima formula proizvoda, upotrebom najboljih novih sastojaka i novim istraživanja, održavaju ekstremno visok kvalitet svojih proizvoda.


Preporučujemo još iz sekcije Serumi

Serumi