Dostupno odmah

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62 Bum Bum Bodi mist za kosu i telo

Originalni naziv proizvoda:

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62 Bum Bum Hair & Body Fragrance Mist

100% Originalan proizvod


Zapremina: 90ml

Brend: Sol de Janeiro

Kategorija: Body mist


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 23


Cena: 4,190.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Topli letnji miris zaslužan za osmehe i dobro raspoloženje.

Da li želite da doživite najlepše leto u svom životu? Posegnite za legendarnom maglom i mirisom tela od glave do pete. Neodoljivi miris plaže, inspirisan sunčanim Brazilom, naučiće vas kako da uživate u životu. Mirisni sprej za telo i kosu Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62 kombinuje note pistaća, slane karamele i vanile. Nesputan iskonski miris će vam obezbediti da privučete pažnju, izmamite osmeh na lice i uputiti komplimente.
Osvežavajući letnji miris, veganski sastav koji podstiče održivost bez veštačkih boja i mineralnih ulja, glutena i ftalata

Sastav:
Osvežavajući mist u spreju obaviće vaše telo divnim egzotičnim mirisom. Prvo ćete osetiti miris badema i pistaća, zatim jasmina i heliotropa. Na kraju će vas razmaziti topla sandalovina, slatka vanila i slana karamela. Priča o mirisu Brazilian Crush Cheiros 62 inspirisan je 1962. godinom, brazilskom kulturom na plaži i pesmom Garota de Ipanema koja je bila popularna širom sveta. Ovaj kultni miris zrači pozitivnim vibracijama i u mislima vas vodi na suncem okupanu brazilsku plažu. Reč cheirosa u Brazilu znači neverovatno neodoljiv miris, ali i način života u koji ćete se zaljubiti.

Savet:
Ako želite uporan opojan miris, pojačajte efekat mirisnog spreja Brazilian Crush Cheirosa 62 parfimisanom kremom. Brazilian Bum Bum Cream je savršena mirisna baza za nanošenje mista za telo. Miris od glave do pete tzv. visoke note - šire se odmah nakon nanošenja. 
 

Image
  • Saznaj više o Brendu Sol de Janeiro

    Sol de Janeiro je nov, veoma popularan, kozmetički brend koji su osnovali Brazilka Camila Pierotti i Amerikanci Heela Yang and Marc Capra 2015. godine, a koje su povezali nlihova iskustva života u Brazilu i jedinstven pristup lepoti. Sol de Janeiro kozmetička kuća je inspirisana načinom kojim Brazilke samouvereno brinu o svom telu. Ovaj brend predstavlja toplinu sunca na goloj i blistavoj koži, radost talasa koji se razbijaju o nožne prste, slobodu noćnog plesanja i uzbuđenje zbog odlaska na plažu. Sol de Janeiro brend je nazvan po  „januarskom suncu“, kada sunce dostiže svoju najvišu tačku tokom brazilskih leta. Ovi proizvodi za negu tela i kose, kao i parfemi,  napravljeni su od najkvalitetnijih komponenti i svaka formula uključuje voće i organske biljke poeklom iz Brazila, dok je pakovanje svetlo i sunčano, sa nijansama žute, koralne i tirkizne boje, koje dočaravaju radost plaža Rija. Prvi proizvod Sol de Janeiro kompanije, Brazilian Bum Bum Cream, postala je Sephorina najprodavanija krema za negu kože, nekoliko meseci nakon lansiranja u Sjedinjenim Američkim Daržavama. The L’Occitane Group je kupila Sol de Janeiro kompaniju 2021. godine za 450 miliona dolara.


Preporučujemo još iz sekcije Body mist

Body mist