Dostupno odmah

Sol de Janeiro Brazilian Kiss buter za usne

Originalni naziv proizvoda:

Sol de Janeiro Brazilian Kiss Lip Butter

100% Originalan proizvod


Zapremina: 6,2g

Brend: Sol de Janeiro

Kategorija: Karmini


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 30


Cena: 3,490.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Upoznajte tajnu prekrasnih brazilskih Babe usana koje su uvek spremne za poljubac. 

Sol de Janeiro Brazilian Kiss Lip Butter ultra-ugodan puter čini usne glatkijim i mekšim zahvaljujući infuziji Cupuaçu putera, Açaí ulja i kokosovog ulja.

Multi-tasker je neverovatna baza za boje za usne i ruževa za zaštitu i dubinsku hidrataciju usana, bez boje.
Trenutno nahranite svoju suvu kožu poput zanoktica i laktova ili nanesite na jagodice lica kao vrhunski prirodni hajlajter koji daje proziran, blistav sjaj.

Image
  • Saznaj više o Brendu Sol de Janeiro

    Sol de Janeiro je nov, veoma popularan, kozmetički brend koji su osnovali Brazilka Camila Pierotti i Amerikanci Heela Yang and Marc Capra 2015. godine, a koje su povezali nlihova iskustva života u Brazilu i jedinstven pristup lepoti. Sol de Janeiro kozmetička kuća je inspirisana načinom kojim Brazilke samouvereno brinu o svom telu. Ovaj brend predstavlja toplinu sunca na goloj i blistavoj koži, radost talasa koji se razbijaju o nožne prste, slobodu noćnog plesanja i uzbuđenje zbog odlaska na plažu. Sol de Janeiro brend je nazvan po  „januarskom suncu“, kada sunce dostiže svoju najvišu tačku tokom brazilskih leta. Ovi proizvodi za negu tela i kose, kao i parfemi,  napravljeni su od najkvalitetnijih komponenti i svaka formula uključuje voće i organske biljke poeklom iz Brazila, dok je pakovanje svetlo i sunčano, sa nijansama žute, koralne i tirkizne boje, koje dočaravaju radost plaža Rija. Prvi proizvod Sol de Janeiro kompanije, Brazilian Bum Bum Cream, postala je Sephorina najprodavanija krema za negu kože, nekoliko meseci nakon lansiranja u Sjedinjenim Američkim Daržavama. The L’Occitane Group je kupila Sol de Janeiro kompaniju 2021. godine za 450 miliona dolara.


Preporučujemo još iz sekcije Karmini

Karmini