Sniženo

Dostupno odmah

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution Glikolna kiselina za eksfolijaciju kože

Originalni naziv proizvoda:

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

100% Originalan proizvod


Zapremina: 240ml

Brend: The Ordinary

Kategorija: Serumi


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 21


Cena: 3,490.00 3,090.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

Glikolna kiselina je alfa-hidroksi kiselina koja radi eksfolijaciju kože.
Ovo 7-postotno rešenje nudi blagu eksfolijaciju za veću blistavost kože i vidljivu čistoću. Formula takođe popravlja izgled teksture kože nakon redovne upotrebe.

Ova formula sadrži istraživani derivat tasmanijske maline kako bi pomogla u smanjenju iritacija vezanih za upotrebu kiselina. Ovaj derivat je biljnog porekla i varira u boji s obzirom na godišnje doba, a ta varijacija u boji može biti vidljiva u formuli s vremena na vreme. Formula je kasnije podržana dodatkom korena ginsenga i aloe za vidljivu blistavost i umirujuća svojstva.

Način upotrebe:
Ovu formulu ne bi trebalo koristiti na osetljivoj, oštećenoj koži ili onoj koja se ljušti. Neophodno je da se postarate za dodatnu zaštitu od sunca i pratite druga uputstva.

pH u ovoj formuli je otprilike 3,6. Glikolna kiselina ima pKa 3,6, a pKa je najvažniji aspekt koji treba uzeti u obzir u formuli s kiselinom. pKa ukazuje na dostupnost kiseline. Kada je pKa blizu pH, ima idealnu ravnotežu između bazičnosti i kiselosti, maksimalan efekat kiseline i smanjenja iritacije. Visoke pH vrednosti u takvom slučaju povećale bi bazičnost što bi kontraproduktivno učinilo formulu još više iritirajućom nego da je kiselija.

SAVETI:
Idealno, koristiti uveče, ne češće od jednom dnevno. Nakon čišćenja, nanestite formulu na pamučni tufer i pređite preko lica i vrata.
Izbegavajte područje oko očiju. Ne ispirite. Nastavite s dodatnim tretmanima kože po potrebi. Ako se nastavi uporna iritacija, prekinite upotrebu i kosultujte se s lekarom (Opasnost od nastanka opekotina pri izlaganju suncu: ovaj proizvod sadrži alfa-hidroksi kiselinu (AHA), koja povećava osetljivost kože na sunce, a naročito povećava rizik od opekotina. Koristite kremu sa zaštitnim faktorom, po potrebi zaštitite tretirani deo tela odećom i smanjite izlaganje suncu na minimum tokom upotrebe ovog proizvoda, kao i nedelju dana nakon upotrebe. Koristiti samo onako kako piše u uputstvu. Upotreba ovog proizvoda na koži mora biti svakako ograničena što se tiče učestalosti ili trajanja.

SASTAV:
Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Image
  • Saznaj više o Brendu The Ordinary

    The Ordinary, jedan od najtraženijih kozmetičkih brendova na svetu, pripada kompaniji Deciem. The Ordinary brend je osnovao Brandon Truaxe, inženjer tehničkih nauka, 2013. godine u Torontu. The Ordinary proizvodi razlikuju se od ostalih na tržištu po jednostavnosti, ne samo pakovanja, nego i po samom sastavu – poseduju najviše tri aktivna sastojka, koji su vrlo jasno ispisani na etiketi. The Ordinary kozmetička kuća je uzdrmala industriju lepote, razbijajući mit o tome da samo proizvodi koji puno koštaju daju rezultate, kreirajući cene i do pet puta niže od tržišnih. The Ordinary kompanija ne može da se pohvali velikim asortimanom proizvoda, a opet ima sve što je zaista potrebno za negu – serume, tonike, hidratantne kreme i tretmane za različite potrebe kože. The Ordinary Niacinamidee je najprodavaniji serum brenda koji sadrži 10% niacinamida plus 1% cinkove soli pirolidon karboksilne kiseline (PCA) za pomoć u kontroli aktivnosti sebuma (ulja).


Preporučujemo još iz sekcije Serumi

Serumi