The Ordinary Multi-Peptide Serum za trepavice i obrve

Originalni naziv proizvoda:

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

100% Originalan proizvod


Zapremina: 5ml

Brend: The Ordinary

Kategorija: Serumi


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 102


RASPRODATO

Serum za trepavice i obrve za gušći, puniji i zdraviji izgled.

Karakteristike: 

Multi-peptidni serum za trepavice i obrve je lagana, nemasna formula dizajnirana da podrži gušće, punije i zdravije trepavice i obrve.
Koristeći 11 aktivnih sastojaka, uključujući četiri peptidna kompleksa i niz prirodnih ekstrakata, ovaj serum koji se primenjuje dva puta dnevno pomaže u hrani i zaštiti vaših trepavica i obrva, istovremeno poboljšavajući izgled gustine i ukupan izgled za samo četiri nedelje.

Sastav:

Ova formula sadrži SIMPEPTIDE KSLASH® kompleks (sa Miristoil Pentapeptide-17), Anargi® kompleks (sa oligopeptidom-2 i glikoproteinima), Videlash™ kompleks (sa Biotinoil Tripeptidom-1 i Pantenolom), REDENSIL™ kompleks (sa Larik Europaea Vood Ektract, Ekstrakt lista Camellia Sinensis i cink hlorid), kompleks CAPIKSIL™ (acetil tetrapeptid-3 i ekstrakt cveta Trifolium Pratense) i kofein visoke rastvorljivosti.

Način upotrebe:

Nakon čišćenja i sušenja područja nanošenja, nanesite tanak sloj duž linije trepavica i obrva ujutru i uveče.

Image
  • Saznaj više o Brendu The Ordinary

    The Ordinary, jedan od najtraženijih kozmetičkih brendova na svetu, pripada kompaniji Deciem. The Ordinary brend je osnovao Brandon Truaxe, inženjer tehničkih nauka, 2013. godine u Torontu. The Ordinary proizvodi razlikuju se od ostalih na tržištu po jednostavnosti, ne samo pakovanja, nego i po samom sastavu – poseduju najviše tri aktivna sastojka, koji su vrlo jasno ispisani na etiketi. The Ordinary kozmetička kuća je uzdrmala industriju lepote, razbijajući mit o tome da samo proizvodi koji puno koštaju daju rezultate, kreirajući cene i do pet puta niže od tržišnih. The Ordinary kompanija ne može da se pohvali velikim asortimanom proizvoda, a opet ima sve što je zaista potrebno za negu – serume, tonike, hidratantne kreme i tretmane za različite potrebe kože. The Ordinary Niacinamidee je najprodavaniji serum brenda koji sadrži 10% niacinamida plus 1% cinkove soli pirolidon karboksilne kiseline (PCA) za pomoć u kontroli aktivnosti sebuma (ulja).


Preporučujemo još iz sekcije Serumi

Serumi