Sniženo

Dostupno odmah

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution Hemijski piling lica

Originalni naziv proizvoda:

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

100% Originalan proizvod


Zapremina: 30ml

Brend: The Ordinary

Kategorija: Serumi


Rok isporuke: 1-2 radnih dana

Sigurna kupovina | Plaćanje pouzećem

Dostava: Na kućnu adresu

Šifra artikla: 20


Cena: 2,190.00 1,890.00 RSD

PORUČI ONLINE OVDE

10-minutni hemijski piling

Sa 30 % alfa-hidroksi kiselinama (glikolna/mlečna/vinska/voćna), 2 % beta-hidroksi kiselinom (salicilna kiselina), hijaluronskom kiselinom (unakrsni polimer), vitaminom B5, crnom šargarepom i biljkom Tasmanian Pepperberry. Alfa-hidroksi kiseline (AHA) vrše efikasnu eksfolijaciju površinskog sloja kože za glađi i ujednačeniji ten. Beta-hidroksi kiseline (BHA) deluju i na površini kože iako je njihova funkcija pre svega ta da prodiru dublje i tako čiste masnoću u porama. Kombinovana 32% AHA/BHA formula nudi dubinski piling koji pomaže kod kože sa nepravilnostima i ujedno je čini blistavijom. Redovnom upotrebom, proizvod takođe popravlja teksturu kože i smanjuje vidljivost finih linija. Formula sadrži derivat biljke Tasmanian Pepperberry za sprečavanje iritacija, koje su moguće kod upotrebe kiselina. Ovaj derivat je biljnog porekla i sezonski varira u boji, što znači da je ta varijacija boje lako vidljiva u formuli. Proizvod je obogaćen i hijaluronskom kiselinom sa unakrsnim polimerom, za umirenje, vitamin B5 pomaže pri zaceljivanju, a crna šargarepa služi kao antioksidans. Dodatak: Ova formula sadrži jako visoku koncentraciju kiselina. Korišćenje preporučujemo samo ako ste kiseline upotrebljavali ranije i upoznati ste sa njihovom upotrebom. Takođe, proizvod se ne preporučuje za osetljivu kožu. Kontraindikacije: ovu formulu ne treba koristiti na osetljivoj koži ili koži sa specifičnim problemima. Takođe, pogledajte dodatna sigurnosna upozorenja vezana za zaštitu od sunca, u delu "Saveti". pH ove formule je približno 3,6. Glikolna kiselina, primarna AHA upotrebljena u formuli, ima pKa 3,6. pKa je najvažniji aspekt koji treba uzeti u obzir kod kiselinskih proizvoda. pKa sugeriše raspoloživost kiseline. Ako je pKa blizu pH, to je idealna ravnoteža između baznog i kiselog, za maksimizaciju efikasnosti kiseline i smanjenje iritacija. Više pH vrednosti bi u tom slučaju povećale baznost što bi s druge strane formulu učinilo više iritirajućom nego da je formula kiselija.

Način upotrebe:
Idealno za korišćenje uveče i ne češće od dva puta nedeljno.
Očistite lice i sačekajte da se koža osuši. Ne nanosite na mokru kožu. Prstima proizvod ujednačeno nanesite na lice i vrat. Ostavite na koži najviše 10 minuta. Isperite mlakom vodom. Izbegavajte područje oko očiju, pri nanošenju, kao i ispiranju.
Ovo niskoviskozno rešenje je zamišljeno za upotrebu kao maska. Ne ostavljajte proizvod na licu više od 10 minuta. Ako se pojavi iritacija kože, koja ne nestane brzo, prestanite s upotrebom i posavetujte se s lekarom. Opasnost od nastanka opekotina pri izlaganju suncu: ovaj proizvod sadrži alfa-hidroksi kiselinu (AHA), koja povećava osetljivost kože na sunce, a naročito povećava rizik od opekotina. Koristite kremu sa zaštitnim faktorom, po potrebi zaštitite tretirani deo tela odećom i smanjite izlaganje suncu na minimum tokom upotrebe ovog proizvoda, kao i nedelju dana nakon upotrebe.
Koristiti samo prema uputstvu. Upotreba ovog proizvoda na koži mora biti svakako ograničena što se tiče učestalosti ili trajanja.

SASTAV:
Glycolic Acid, Aqua (Water), Arginine, Propanediol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Triethanolamine, Salicylic Acid, Aminomethyl Propanol, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Daucus Carota Sativa Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Image
  • Saznaj više o Brendu The Ordinary

    The Ordinary, jedan od najtraženijih kozmetičkih brendova na svetu, pripada kompaniji Deciem. The Ordinary brend je osnovao Brandon Truaxe, inženjer tehničkih nauka, 2013. godine u Torontu. The Ordinary proizvodi razlikuju se od ostalih na tržištu po jednostavnosti, ne samo pakovanja, nego i po samom sastavu – poseduju najviše tri aktivna sastojka, koji su vrlo jasno ispisani na etiketi. The Ordinary kozmetička kuća je uzdrmala industriju lepote, razbijajući mit o tome da samo proizvodi koji puno koštaju daju rezultate, kreirajući cene i do pet puta niže od tržišnih. The Ordinary kompanija ne može da se pohvali velikim asortimanom proizvoda, a opet ima sve što je zaista potrebno za negu – serume, tonike, hidratantne kreme i tretmane za različite potrebe kože. The Ordinary Niacinamidee je najprodavaniji serum brenda koji sadrži 10% niacinamida plus 1% cinkove soli pirolidon karboksilne kiseline (PCA) za pomoć u kontroli aktivnosti sebuma (ulja).


Preporučujemo još iz sekcije Serumi

Serumi